Företaget

Bodo Möller Chemie Group är ett oberoende familjeägt företag som samtidigt agerar som en global spelare.
Bodo Möller grundade sin verksamhet i Offenbach 1974. Han är fortfarande idag ägare av Bodo Möller Chemie Group. I ledningsgruppen sitter hans dotter Korinna Möller-Boxberger och Frank Haug (Styrelseordförande) samt Jürgen Rietschle. Ledningsgruppen stöttas av Norbert Lorenz (procura). Varje enskild medarbetare i Bodo Möller Chemie Group står för den kvalitet, de unika lösningar, produkter och tjänster som som Bodo Möller har upparbetat.

Det oberoende som kommer med en familjeägd verksamhet ger en klar fördel för våra kunder. Det gör oss till en central komponent mellan kemikalie producenterna och processindustrin. Denna position garanterar en neutral konsultation och know-how från våra experter: Vårt fokus är att skapa en proffessionell service som ger mervärde åt våra kunder.
Vi utökar kontinuerligt vår kapacitet för att uppfylla de ökade kraven eller de förändringar som sker inom de olika brancherna vi servar. Kravet vi ställer på oss själva är att kontinuerligt utvärdera vår prestation och på så sätt löpande förbättra oss.